WhatPulse Forums » Support » Client software v » Lost my Precedent Pulses Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lost my Precedent Pulses
09-28-2009, 10:48 PM
Post: #1
Lost my Precedent Pulses
Version: 1.6.2.1
Username: Whitehawk501
Windows XP Pro SP3 - x86
I am logged into an Admin account on Windows.

I used to have an account on here in 2008. I lost the program when I changed users on Windows. I was reminded about it earlier today and went to download the program. After installing, it asked me to log in. I tried my past username/password, but it said the account didn't exist. I ended up registering this one an hour ago. I opened up my Pulse Log to find over 1million keystrokes in previous posts. I'm not sure how to post proof of this because I am not allowed to link and the log is too long to fit in one post.

What happened to all my previous pulses? It seems that I have lost all my precedent pulses. Was my account deleted?

I chatted in the IRC and was told to post here. If you want to see the log, I can post it.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-29-2009, 12:10 AM
Post: #2
Lost my Precedent Pulses
Please contact me on IRC, preferably before midnight tonight. My name is Century0 on there and I will attempt to assist you.

~Century0
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-01-2009, 08:18 PM
Post: #3
Lost my Precedent Pulses
A quick question century, if someone has multiple accounts for whatever reason, do you ever consider merging them? I have an old account from before my current one with ~990,000 keys and if it's possible a merging would be nice Smile
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-01-2009, 10:22 PM
Post: #4
Lost my Precedent Pulses
citricsquid Wrote:A quick question century, if someone has multiple accounts for whatever reason, do you ever consider merging them? I have an old account from before my current one with ~990,000 keys and if it's possible a merging would be nice Smile

We are working on this currently, but have no ETA as to when it will be possible.

~Century0
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Client window lost all time stats Bray 0 914 08-24-2017 05:03 PM
Last Post: Bray
Bug [SOLVED] I lost my geek window Stardisk 2 2,223 04-12-2017 01:37 PM
Last Post: Stardisk
  [Debian] Pulses lost when using reboot command [GoT]Jewest 3 2,597 02-02-2015 01:13 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Duplicate Pulses (Client Version 2.5) abpop 2 2,680 01-03-2015 07:59 AM
Last Post: abpop
  Lost 12k clicks when exiting and reloading buggy client trbot 2 4,170 02-01-2014 11:15 PM
Last Post: trbot
  WhatPulse lost past keyboard pushes/clicks also unpulsed issue JantsoP 1 6,073 10-19-2013 10:47 AM
Last Post: smitmartijn
Sad I just updated and lost all of my clicks Ryan_Hogan 3 4,397 09-22-2013 08:48 PM
Last Post: smitmartijn
  Pulses go to nowhere theHacker 2 5,459 09-16-2013 06:54 PM
Last Post: theHacker
  { OS X } Upgraded from ~1.2 to 2.1.1 and lost all my local stats yoshioua 8 9,103 08-16-2013 07:25 PM
Last Post: yoshioua
  Lost input... JimmyJump 2 4,259 05-25-2013 10:21 AM
Last Post: JimmyJump

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)