WhatPulse Forums » Support » Client software v » App login on Mac never opens website Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
App login on Mac never opens website
06-28-2021, 03:39 PM
Post: #1
App login on Mac never opens website
The WhatPulse app installed on my Mac mini gets to the login/register tab, I click login and am told that my browser will open.

My browser never opens.

How do I get the app working?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Discrepancy between overall account uptime in client vs on website + another bug TheIceMage 0 352 05-20-2021 08:43 PM
Last Post: TheIceMage
  Client 3.0 Window opens on startup despite setting it not to XeaLouS 4 1,554 01-17-2021 12:08 PM
Last Post: smitmartijn
  Window Opens on Start Up Garya 1 901 01-15-2021 10:23 AM
Last Post: smitmartijn
Exclamation WHY I CANNOT LOGIN? wikiepeidia 1 2,092 07-16-2020 06:02 AM
Last Post: wikiepeidia
  WhatPulse lets you login with wrong password London_Ash 0 2,607 08-03-2015 08:44 AM
Last Post: London_Ash
  Client doesn't login when password has special characters phrenq 2 6,517 07-19-2015 11:34 AM
Last Post: ParaPenguin
Thumbs Down Facebook login - you shouldn't be asking for my info dbg2u 1 2,772 06-03-2015 06:44 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] [Windows XP x86, WhatPulse 2.6b5] Can't login too much on cpu. Poised 4 5,604 05-07-2015 03:52 PM
Last Post: Poised
  An error has occurred while communication with the website: Did hwebb 1 2,605 01-19-2015 07:36 AM
Last Post: smitmartijn
Question Unable to pulse after changing computer's name on the website. Janmeeba 5 9,641 06-07-2014 11:47 AM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)