WhatPulse Forums » Support » Client software v » [FIXED] Mac client causing latency every ~10 seconds Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 1 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[FIXED] Mac client causing latency every ~10 seconds
07-05-2017, 08:27 PM
Post: #21
Rainbow RE: Mac client causing latency every ~10 seconds
Works great for me as well. Appreciate this fix, @smitmartijn!

(07-03-2017 09:22 AM)bryandh Wrote:  Updated.
And so far, so good!
I'm no longer experiencing latency spikes.

I will test it more thoroughly later on.

@smitmartijn thanks a lot for handling this issue!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Client window lost all time stats Bray 0 175 08-24-2017 05:03 PM
Last Post: Bray
  Mac reinstall iOChris 0 131 08-18-2017 07:41 PM
Last Post: iOChris
Rainbow [FIXED] Strange bug that started a week ago? Naaaaaw 2 557 07-09-2017 02:35 PM
Last Post: Naaaaaw
Bug [FIXED] BUG: Client restarts every 17 minutes due to not detecting network adapter JigglyKing37 15 1,943 07-08-2017 07:33 PM
Last Post: smitmartijn
  [2.8.1] Client freezes up entirely with no warning, preventing data from being logged wazfallout3pokeyWP 0 312 07-08-2017 03:03 AM
Last Post: wazfallout3pokeyWP
  [FIXED] multiple wp icons commentator 5 773 07-05-2017 08:53 AM
Last Post: bill.junes
  [FIXED] Whatpulse 2.8 is not counting any network traffic Ractaros96 4 840 07-04-2017 02:04 AM
Last Post: Ractaros96
  [FIXED IN 2.8] Incorrect Network Upload/Download cahern7 15 3,698 04-07-2017 07:25 AM
Last Post: donwessie
Information [CLOSED] Mouse distance counter in Windows client. TigraPolosatiy 1 782 02-27-2017 05:30 PM
Last Post: smitmartijn
  Client crash on launch (v2.7.1) Sovex66 13 2,844 02-27-2017 09:31 AM
Last Post: Dosphal

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)