WhatPulse Forums » Support » Client software v » [Edited] Whatpulse does not work with libssl-dev 1.1.0 Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 1 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Edited] Whatpulse does not work with libssl-dev 1.1.0
02-27-2017, 05:26 PM
Post: #4
RE: [Edited] Whatpulse does not work with libssl-dev 1.1.0
The latest debian version still seems to be used libssl 1.0.0. Same goes for Ubuntu. This means the next client version will still be linked to libssl 1.0.0.

What happens when you symlink the new libssl.so.1.1.0 to the old libssl.so.1.0.0?
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
RE: [Edited] Whatpulse does not work with libssl-dev 1.1.0 - smitmartijn - 02-27-2017 05:26 PM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Bug Whatpulse keeps me logging off shadowrune 0 197 05-04-2020 12:19 PM
Last Post: shadowrune
  “Cannot open shared object file” pops up when installing WhatPulse Gaurav Mall 0 245 04-22-2020 06:08 PM
Last Post: Gaurav Mall
  Cannot start WhatPulse using Ubuntu 19.10 Adrriii 7 1,434 03-31-2020 09:39 PM
Last Post: Lieutenant_Dan
Question [SOLVED] Manual Pulse-button does not work PeaceFreak 5 748 03-13-2020 04:14 PM
Last Post: PeaceFreak
  Cannot start Whatpulse successfully on Manjaro 18.1.4 (Arch Linux) anijatsu 2 890 01-12-2020 04:06 PM
Last Post: Adrriii
  Whatpulse could not find OpenSSL Adrriii 0 553 12-03-2019 12:52 AM
Last Post: Adrriii
  Having trouble running whatpulse on Neon Linux BlackWidow 1 705 12-03-2019 12:02 AM
Last Post: Adrriii
  Whatpulse crash [GoT]Jewest 3 1,179 10-28-2019 01:18 PM
Last Post: [GoT]Jewest
  Updating from jessie to buster breaks whatpulse [GoT]Jewest 2 897 10-28-2019 01:17 PM
Last Post: [GoT]Jewest
  Server error: Missing input! with whatpulse 2.8.4 on Win10 Franck.Dernoncourt 3 1,399 09-24-2019 10:56 PM
Last Post: kolah

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)