WhatPulse Forums » Support » Website v » Computer info Welcome back, Guest.


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Computer info
04-01-2015, 05:28 PM,
#1
Computer info
Hello, i upgraded my computer but on the website the computer information is not updating is ther a way to do this ?
Reply
04-01-2015, 06:18 PM,
#2
RE: Computer info
Hi,

There's no way to trigger it, but it'll appear in due time. At a maximum within 3 days.
Reply
04-02-2015, 01:15 AM,
#3
RE: Computer info
Oke thanks
Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Computer Info Showing Incorrect Info XM9G 0 565 03-20-2021, 05:16 AM
Last Post: XM9G
  Unable to find account or computer. nig 0 2,599 12-10-2015, 09:27 PM
Last Post: nig
Question Missing Computer Details on My Stats maranello69 1 2,982 10-01-2015, 02:32 PM
Last Post: smitmartijn
  Wrong OS and no Computer details gadean 3 4,589 09-03-2015, 07:33 AM
Last Post: maranello69
  Computer name and rare characters Electrosa 0 3,685 01-21-2014, 09:27 AM
Last Post: Electrosa
  Application info missing mufcie 0 3,188 12-06-2013, 02:07 PM
Last Post: mufcie
  Single Computer in WebApi tommytl 2 5,418 02-01-2013, 09:13 AM
Last Post: tommytl
  Fuzzy info box - likely background image to blame raf 6 11,308 11-20-2007, 06:50 PM
Last Post: raf

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)