WhatPulse Forums » Support » Client software v » Proxy in Whatpulse Client 2.0 Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Proxy in Whatpulse Client 2.0
12-28-2012, 06:34 AM
Post: #1
Proxy in Whatpulse Client 2.0
Good Morning,

i need to use a proxy server for my Whatpulse-Office-Client.
What can i do?!?

Greetings,
Sven
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  WhatPulse randomly stop tracking keyboard strokes anandinasu 0 145 09-29-2021 03:37 AM
Last Post: anandinasu
  Whatpulse 3.2 on Ubuntu 21.04 Lieutenant_Dan 3 907 09-10-2021 11:30 AM
Last Post: kitliasteele
  [SOLVED] WhatPulse Refuses to Start automatically. iisacc 11 12,558 08-23-2021 09:45 PM
Last Post: Tealdragon204
  Whatpulse doesn't track internet up/down correctly on gigibit internet Deuss 2 375 08-19-2021 08:32 PM
Last Post: lvh1
  Whatpulse client stops tracking keys Sylverblack 0 270 08-04-2021 04:31 PM
Last Post: Sylverblack
  client 3.0 behind sniffing corporate proxy cannot pulse drdamour 6 1,950 06-16-2021 01:32 AM
Last Post: Bloopy
  WhatPulse error on Linux (Elementary-OS 6) Suxhe 0 439 06-13-2021 10:56 PM
Last Post: Suxhe
  whatpulse is writing to database every second minho 1 667 06-11-2021 07:00 PM
Last Post: Alexey..Zubenko
  Discrepancy between overall account uptime in client vs on website + another bug TheIceMage 0 434 05-20-2021 08:43 PM
Last Post: TheIceMage
Question Autostart WhatPulse 3.1 without Confirmation (Win10) blankster 0 688 04-04-2021 04:53 PM
Last Post: blankster

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)