• ¬°Welcome to the WhatPulse Forums!
Hello There, Guest! Login Register


Moderators: WhatPulse Staff

  
Client software
Thread / Author Replies Views Rating Last Post [asc]
   
Nothing registers after sleep/hybernation
Started by: zahndy, 01-08-2013, 05:50 PM
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average
1
4,545
smitmartijn
01-08-2013, 07:31 PM
   
Up Down
Started by: stan0, 01-08-2013, 04:40 PM
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average
0
2,858
stan0
01-08-2013, 04:40 PM
   
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average
1
7,006
dutchmega
01-08-2013, 12:36 PM
   
Random crashes
Started by: Daylen, 01-08-2013, 04:00 AM
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average
1
4,913
smitmartijn
01-08-2013, 11:44 AM
  Sad
Does not work through proxy
Started by: AlexSh, 01-02-2013, 09:19 AM
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average
5
9,758
AlexSh
01-08-2013, 08:23 AM
   
No option to eliminate pulse notification
Started by: Trekkie Gal, 01-03-2013, 03:49 PM
  • 3 Vote(s) - 5 out of 5 in Average
6
10,843
devmonster
01-08-2013, 02:43 AM
   
Can't login, don't remember email
Started by: sheva, 12-26-2012, 10:31 AM
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average
8
12,036
smitmartijn
01-07-2013, 05:18 PM
   
Not possible to pulse
Started by: Nigge, 01-06-2013, 03:13 PM
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average
3
6,472
smitmartijn
01-07-2013, 05:15 PM
   
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average
6
12,552
ollysharp
01-07-2013, 12:41 PM
   
mac client not counting network usage
Started by: lassota, 01-07-2013, 02:57 AM
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average
0
4,311
lassota
01-07-2013, 02:57 AM
   
1 2
  • 2 Vote(s) - 5 out of 5 in Average
19
32,103
dutchmega
01-06-2013, 10:05 PM
  Question
Startup crash on WhatPulse 2.0.1
Started by: ralish, 01-02-2013, 03:48 PM
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average
8
15,202
dutchmega
01-06-2013, 05:53 PM
   
Whatpulse 2.0 saving to db file every second?
Started by: dgschrei, 12-23-2012, 12:55 PM
1 2
  • 6 Vote(s) - 4.17 out of 5 in Average
17
38,957
dutchmega
01-06-2013, 05:51 PM
   
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average
1
6,713
Triela
01-06-2013, 12:40 PM
   
whatpulse gone
Started by: commentator, 01-01-2013, 08:11 PM
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average
8
12,881
commentator
01-05-2013, 06:32 PM
   
Incorrect Network Traffic #'s?
Started by: Yvese, 12-28-2012, 08:44 PM
1 2
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average
17
26,896
Yvese
01-05-2013, 12:49 AM
   
Appcrash randomly
Started by: dl1000v, 01-03-2013, 10:14 PM
  • 3 Vote(s) - 3 out of 5 in Average
6
12,258
dl1000v
01-04-2013, 11:09 PM
   
my friend got error when try to connet
Started by: wizard_m, 01-04-2013, 05:23 PM
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average
0
3,855
wizard_m
01-04-2013, 05:23 PM
   
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average
1
5,101
dutchmega
01-04-2013, 02:31 PM
   
  • 1 Vote(s) - 5 out of 5 in Average
3
8,049
dutchmega
01-04-2013, 02:06 PM


  New Posts
  Hot Thread (New)
  Hot Thread (No New)
  No New Posts
  Contains Posts by You
  Closed Thread

Search this Forum:

Forum Jump:


Browsing: 53 Guest(s)